Om oss

Aktiv Trafikkskole

Om Aktiv Trafikkskole

Vi tilbyr opplæring i både lette og tunge førerkortklasser. Våre lærere har høy kompetanse og erfaring. For deg betyr dette at uansett hvilket førerkort du skal ha, så har vi en unik mulighet til å gi deg innsyn i alle mulige problemstillinger mellom de ulike trafikantgruppene uansett om det er 2, 4 eller 22 hjul. Alt for at DU skal bli en tryggere trafikant.

Hos oss får du en god og effektiv opplæring under trygge forhold. Vi legger stor vekt på at du skal trives som elev, og vårt hovedmål er at du skal bli en mest mulig sikker trafikant, til en så lav totalkostnad som mulig.

Bestilling av kjøretimer:
Du bestiller timer og kurs på vårt kontor, tlf. 71 67 34 00, direkte med din kjørelærer eller i vår bookingkalender.

Avbestilling av avtalt opplæring:
Det er viktig at en eventuell avbestilling skjer senest før kl. 15 dagen i forveien. Må du avbestille senere, eller unnlater å møte til avtalte timer eller kurs, må du betale for bestilt opplæring.

Vi er medlem av bransjeorganisasjonen Trafikkforum som tilbyr trafikkskolene faglig utvikling gjennom pedagogiske kurs og seminar. Trafikkforum tilbyr også de beste lærebøkene på markedet for de lette førekortklassene. Norsk Motorcykkel Union har spesielt anbefalt Trafikkforums lærebok kl. A! Bøkene kan du kjøpe hos oss.

Vegvesen.no finner du nyttig informasjon når det gjelder søknad om førerkort. Videre finner du utfyllende informasjon om alle førekortklassene og hva du har lov til å kjøre i de forskjellige klassene. Informasjonen retter seg til deg som skal ta førerkort for aller første gang og til deg som skal utvide førerretten din til en ny klasse.

Myndighetene har fastsatt læreplaner for alle førerkortklasser. For tilgang til regler og forskrifter som vedrører førekort og opplæring kan du trykke her.

Erfaring viser at opplæringen blir tryggere, triveligere og ikke minst mer effektiv dersom du tidlig etablerer et samarbeid med vår trafikkskole.

Kommende aktiviteter

MC-kurs (A)

24. aug / Aktiv Trafikkskole AS, Wilhelm Dalls vei 40, 6511 Kristiansund / 1.900 kr

Trafikalt grunnkurs (TG)

21. sept / Aktiv Trafikkskole AS, Wilhelm Dalls vei 40, 6511 Kristiansund / 2.600 kr

Trafikalt grunnkurs m/trafikant i mørket (TG)

26. okt / Aktiv Trafikkskole AS, Wilhelm Dalls vei 40, 6511 Kristiansund / 4.050 kr

Trafikalt grunnkurs m/trafikant i mørket (TG)

30. nov / Aktiv Trafikkskole AS, Wilhelm Dalls vei 40, 6511 Kristiansund / 4.050 kr

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Trafikkforum-logo